ELKA

Elka is een Europees fabrikant van automatismen en slagbomen van hoge kwaliteit. Het heeft zijn maatschappelijk zetel in het noorden van Duitsland. De producten zijn innoverend en exclusief dankzij een know-how en ervaring van 40 jaar.

De serie Elka Parking slagboom bevat een reeks slagbomen die speciaal werden ontworpen voor gebruik op parkings.

De behuizing van de slagboom is van aluminium, in het wit gelakt (RAL 9010), met blauwe kap (RAL 5012). Andere kleuren zijn ook mogelijk op speciale aanvraag.

Het systeem heeft een krachtige maar zuinige 24 Volt motor met planetaire reductiekast, die zorgt voor een soepele beweging van de slagboom. Mechanisch gezien is de Elka slagboom volledig ontworpen voor zeer intensief gebruik (tot 100%).

 

 

 

Alle componenten zijn van gegoten of gelaserd staal.

De beweging van de slagboom verloopt snel, stil en soepel dankzij de elektronisch gestuurde snelheidscontrole. De Elka Parking slagboom kan voorzien worden van een optionele module die de slagboom automatisch opent bij stroomuitval. De boom kan 2.5 tot 5 m lang zijn. Ronde en rechthoekige modellen zijn mogelijk.

De slagboom kan zowel links als rechts van de toegangsweg geplaatst worden, zonder extra onderdelen of vervanging van onderdelen.

© Copyright 2021 KRAUTLI NV