HALFAUTOMATISCHE PAAL

De inzinkbare palen vinden we vaak bij stadsafsluitingen, winkels, kantoren, magazijnen, opritten en parkeerterreinen. Ze maken deel uit van de verkeersregeling of beveiliging.

De pilaren kunnen door hydraulische aansturing en telescopisch binnenwerk volledig wegzakken in de grond of weer verschijnen boven het wegdek. In de verzonken stand vormen de palen voor niets en niemand een obstakel en kunnen bezoekers ongehinderd toegang krijgen. De palen zijn aan de buitenzijde uitgevoerd in RVS of andere uitvoering en hebben een strakke maar neutrale vormgeving die past in elk straatbeeld.

Handmatig inzinkbare palen worden met name gebruikt voor laag frequent gebruik. Locaties waarbij het niet nodig is om de paal meerdere malen per dag te laten zakken en stijgen. Onze handmatig inzinkbare palen worden daarom met name veel gebruikt als opritbeveiliging. Je dure bolide is daardoor beter beschermd. 84% van de autodiefstallen in Nederland en België zijn gelegenheidsdiefstallen.

Voor verkeersregulatie is de handmatig inzinkbare paal minder geschikt.

De inzinkbare palen staan meestal in gebieden met veel verkeer, beweging en transporthandelingen. Daarom is het belangrijk dat ze ‘ijzersterk’ zijn. De inzinkbare palen kunnen tegen een stootje. Alle inzinkbare palen zijn rond en verkrijgbaar in verschillende hoogten en diameters.

Om de zichtbaarheid van de palen in het donker te vergroten zijn er 1 of meerdere ingedraaide reflectieringen aangebracht met reflectiemateriaal. Als optie is een LED toplicht leverbaar voor nog meer zichtbaarheid maar dan moet men toch een kabel trekken.

We gebruiken verschillende kwaliteitsmerken en uitvoeringen in gelakt staal of inox.

De verzinkbare paal is de oplossing wanneer er geen of moeilijke voorzieningen zijn voor stroom. Specifiek voor stadscentra en gebieden waar bekabeling een probleem is:

  • Opwaartse beweging d.m.v. gasaandrijving met sleutelbediening
  • Neerwaartse beweging door druk met voet op de aandrijving
  • Er is een funderingsbehuizing nodig

Variant zijn de wegneembare palen waarbij een kleine funderingsbehuizing nodig is.

Waarom zaken doen met Krautli – Parc Control Systems:

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Snelle levering in overleg
  • Eigen montage- en onderhoudsservice, wisselstukken voorraad
  • Gedegen advies

 

© Copyright 2021 KRAUTLI NV