PARKEERGELEIDING

Parkeergeleiding systemen worden gebruikt in zowel openbare parkeergelegenheden als in commerciële parkeergelegenheden.

Dit systeem van ParkHelp begeleidt de bestuurder in het vlot vinden van een parkeerplaats. Dit is enerzijds een milieu vriendelijk systeem en anderzijds een energie zuinig systeem.

ParkHelp is een wereldleider in parkeer- en mobiliteitsoplossingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Barcelona met regionale kantoren in de VS en Brazilië. Meer dan 90% van de projecten worden internationaal uitgevoerd. Ze maken en installeren al meer dan 10 jaar slimme parkeeroplossingen. Met meer dan 500.000 parkeerplaatsen in 50 landen is ParkHelp de wereldleider op het gebied van parkeer- en mobiliteitsoplossingen.

De focus is het ontwikkelen van slimmere technologieën die bedrijven, instellingen en gemeenten helpen om een ​​ongeëvenaarde parkeerervaring te creëren, terwijl de overstap voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. Sinds het eerste project in 2004 hebben ze hun ervaring in meerdere sectoren uitgebreid, door slimme parkeeroplossingen te installeren in luchthavens, ziekenhuizen, universiteiten, detailhandels- en vrijetijdscomplexen, evenals in gemeenten.

© Copyright 2021 KRAUTLI NV