• januari

    27

    2020
  • 135
  • 0

Realisatie te werchter

Sinds 2014 zijn de werken gestart tussen de organisatoren van Rock Werchter en het gemeentebestuur Rotselaar en Werchter met de aanleg van een landschapspark op de 25 ha grote site waar het gelijknamige rockfestival georganiseerd wordt. Het ontwerpbureau Cluster Landscape tekende het park uit en kadert in het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan Rock Werchter. Er zijn wandelwegen voorzien evenals bomendreven en rustbanken. Bedoeling is dat de site tijdens de maanden dat er geen festivalactiviteiten plaatsvinden vrij toegankelijk wordt voor wandelaars en fietsers. De gemeente Rotselaar sluit met de festivalorganisatie een overeenkomst af om het park in die periodes te gebruiken voor zachte vormen van recreatie. Extra bomendreven zijn aangeplant.
 VZW Altsien is co-organisator van de zomerevenementen in het Festivalpark (Werchter). De medewerkers van Altsien zijn het aanspreekpunt voor buren en vrijwilligers van Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique.
Missie : Terreinafbakening, vermindering sluipverkeer en veiligheid voor bezoekers aan het park en festival. Oplossing: 7 automatische verdwijnpalen staan aan de hoofdingang voor de schuifpoort en deze worden bediend met dezelfde soort zender. Apart sleutelcontact voor de 7 verdwijnpalen. Er komt nog uitbreiding met semi automatische palen einde 2018-begin 2019.    

LEAVE A COMMENT

Your comment will be published within 24 hours.

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2021 KRAUTLI NV